Ortopedický pelech Medico LUX

55,90 124,90 

Kožený ortopedický pelech pre psa Medico Lux poskytuje vysoký stupeň pohodlia, ortopedický dizajn a vďaka koženému povrchu sa veľmi ľahko čistí.

Medico Lux má aj verziu z odolnej čalúnickej látky Kordury: Medico Standard.

Doprava ZDARMA/ Jednoduché vrátenie a reklamácia

Aktuálne priemerná doba doručenia trvá 6 – 10 dní. Ako ospravedlnenie za toto čakanie Vám na každý pelech či matrac ponúkame dopravu ZDARMA, namiesto zákonom daných 14 dní na vrátenie ponúkame 60 dní záručnú dobu namiesto zákonom daných 2 rokov – 3 roky.

Platba kartou / Dobierka / Bankový prevod
  1. Platba kartou prostredníctvom platobnej brány ComGate – akoukoľvek z kariet Visa, Visa Electron, Mastercard alebo Maestro. Táto možnosť platby je ZDARMA.
  2. Dobierka – platba pri prevzatí tovaru – ZDARMA.
  3. Bankový prevod – Môžete použiť platobné tlačidlá svojej banky, akou sú napríklad Slovenská sporiteľňa, Tatra banka alebo VÚB banka. V prípade, že máte inú banku, môžete použiť údaje na prevod, ktoré Vám poskytneme pri pokladni. Táto možnosť platby je ZDARMA.
  4. Platba kartou cez Apple Pay a Google Pay – ak máte aktívne konto v týchto službách, môžete takto zaplatiť za svoj nákup. Aj táto možnosť platby je samozrejme ZDARMA.
Veľkosti Medico Lux

Veľkosť Lvnútorný rozmer 63 cm x 36 cm a vonkajší rozmer 75 cm x 50 cm . Celková výška je 15 cm a hrúbka matraca 6 cm.

Veľkosť XLvnútorný rozmer 83 cm x 50 cm a vonkajší rozmer 94 cm x 62 cm. Celková výška je 15 cm a hrúbka matraca 6 cm.

Veľkosť XXLvnútorný rozmer 104 cm x 62 cm a vonkajší rozmer 120 cm x 80 cm. Celková výška je 19 cm a hrúbka matraca 8 cm.

(6 recenzií zákazníkov)

comgate platobná brána na svetlé pozadie


Prečo nakupovať u nás ?

  • Garantujeme najnižšiu cenu.
  • Doručenie a výmena ZDARMA.
  • Dobierka ZDARMA.
  • Ručíme za kvalitu. Záručná doba 3 roky.


Radi pomôžeme:

+421 948 633 855 | info@sompsickar.sk
PO – PI 9:00 – 17:00

Ako vybrať veľkosť pelechu pre psa

Dĺžka psa pri výbere pelechu

Dĺžka psíka sa meria od špičky nosa po začiatok chvosta. K tejto dĺžke sa štandardne prirátava 10 – 30 cm, aby sa zabezpečilo, že psík má dostatok priestoru.

Malá výstraha: “Vždy sa treba rozhodovať na základe vnútorných rozmerov pelechu.”

Pre Vaše pohodlie v popise každého pelechu uvádzame vnútorné a vonkajšie rozmery.

Ďalšie tipy, ktoré Vám môžu pomôcť pri výbere veľkosti pelechu:

  • Štýl spánku psíka
    Každý pes preferuje spať iným spôsom. Niektoré psy sa radi rozťahujú, iné sa stočia do kĺbka a ďalšie pri relaxovaní na svojom pelechu akoby kľačali. Náš tip: “Zmerajte Vášho psíka v polohe, v akej najčastejšie leží a pridajte 10 – 30 cm do vnútornej šírky aj dlžky palechu.”
Polohy psa priležaní na pelechu

Ak nie ste si istý/á, zvoľte o číslo väčší pelech
Sme si vedomí, že kúpa kvalitného pelechu pre psíka nie je najlacnejšia záležitosť. Avšak nič nesklame pravého príčkara viac, ako to, že zainvestuje do pohodlia svojho psíka nemalé peniaze a zistí, že jeho psík sa necíti komfortne.

sompsickar.sk

pes punto na ortopedickom pelechu medico lux
Medico Lux nie je len pre veľkých psíkov

Kľúčové vlastnosti koženého ortopedického pelechu pre psa Medico Lux

  1. Eko-koža – pelech Medico Lux je vyrobený z vysoko kvalitnej Eko-kože, ktorá nie je len elegantná, ale je aj pružná a flexibilná. Týmto sa zabezpečí, že psík bude mať dlhodobý komfort a pocit luxusu pri každom ležaní.
  2. Ortopedický dizajn – vďaka kombinácii matraca z molitanu a pamäťovej peny sa pelech prispôsobuje tvaru tela každého psíka. To zabezpečuje, že chrbtica psíka bude vždy v ideálnej polohe, čím sa predchádza odtlakom a preležaninám.
  3. Špeciálne prispôsobené boky – znížené boky tohto pelechu sú prispôsobené aj pre starých psíkov, pre ktorých by vysoké boky mohli byť prekážkou pri vchádzaní a vychádzaní z pelechu.
  4. Ľahká údržba – keďže tento pelech je z kože – čistí sa veľmi ľahko. Vo väčšine prípadov stačí použiť vlhčenú utierku.
  5. Pružnosť a pevnosť pelechu – Eko-koža sa vyznačuje pružnosťou a pevnosťou. Okrem toho tento materiál si drží farbu a je mäkký na dotyk. To samozrejme zvyšuje pohodlie každého psíka.
  6. Pelech pre zdravé kĺby– Medico Lux je ideálny nielen pre starších psov s problémami s kĺbmi, ale aj pre mladších, ktorí si chcú dopriať nadštandardné pohodlie. Vďaka ortopedickému dizajnu bude Váš psík chránený pred bolesťami a nepohodlím.
  7. Zdravotne nezávadné materiály – všetky materiály použité prí výrobe tohto pelechu sa vyznačujú zdravotnou nezávadnosťou.

Z čoho sa ortopedický pelech pre psa Medico Lux skladá ?

Medico Lux ortopedická pamäťová pena
Pamäťová pena použitá pri pelechu Medico Lux pomáha rozkladať váhu tela psíka

Eko-koža – odolná voči znečisteniu a deformáciám, ľahko sa čistí a je príjemná na dotyk. Zabezpečuje dlhú životnosť pelechu a jednoduchú údržbu, čo ocenia majitelia aj psy.

Pamäťová pena Visco – prispôsobuje sa tvaru tela psa, poskytuje ortopedickú podporu a zmierňuje tlak na kĺby. Tiež podporuje zdravý spánok a regeneráciu, tým pádom Váš psík bude kľudnejší počas dňa.

Polyuretánová pena – pružná a odolná pena, ktorá si zachováva tvar aj po dlhšom používaní. Poskytuje pevnosť a stabilitu pelechu, zvyšuje jeho trvanlivosť.

Vláknina z polypropylénu – tvorí spodok pelechu a je to pevný a odolný materiál voči vlhkosti, zaisťuje stabilitu a ochranu pred tekutinami. Praktický pre použitie v interiéri aj exteriéri, ľahko sa čistí.

Medico Lux popis materiálov
Medico Lux popis materiálov

Tieto materiály spolu vytvárajú pelech Medico Lux, ktorý poskytuje maximálne pohodlie a podporu pre psa, pričom je praktický a ľahko udržiavateľný pre majiteľa.

Ortopedický pelech Medico Lux ponúkame v 3 veľkostiach

V prípade, že nie ste si istý/istá ako vybrať správnu veľkosť tohto pelechu – v hornej časti popisu produktu nájdete príručku, ako vybrať správnu veľkosť ortopedického pelechu pre psa.

VeľkosťVnútorné rozmeryVonkajšie rozmery
L63 x 36 cm75 x 50 x 15 cm
XL83 x 50 cm94 x 62 x 15 cm
XXL104 x 62 cm120 x 80 x 19 cm
Tabuľka veľkostí Medico Lux


Starostlivosť o Medico Lux

Vrchná časť pelechu je ľahko snímateľná pomocou zipsu. Poťah môžete prať ručne, poprípade v práčke na 30 °C (na najnižších otáčkach a bez použitia aviváže).

Ďalšie informácie

Hmotnosť -
Rozmery -
Farba: Nezvolené pole

Biela, Sivá, Čierna, Béžová, Hnedá, Červená

Ležiaca plocha pelechu (cm): Nezvolené pole

L, XL, XXL

Značka: Nezvolené pole

Hobby Dog

6 recenzií k Ortopedický pelech Medico LUX

5,0
Založené na 6 hodnoteniach
5 hviezdičiek
100
100%
4 hviezdičky
0%
3 hviezdičky
0%
2 hviezdičky
0%
1 hviezdička
0%
  1. Adriana (overený zákazník)

    Ďakujem Vám krásne ortopedický pelech už dorazil a je úžasný. Darko si na neho hneď prvý deň zvykol. Nečakala som taku rýchlosť lebo jemu dlhšie trvá kým si zvykne. Veľmi dobre sa udržiava. Ešte raz veľká Vďaka za vašu promtnosť.

    Obrázok #1 z  Adriana
  2. Christienka (overený zákazník)

    S plechom sme maximálne spokojný ako my, tak aj náš vlčiak si ho hneď obľúbil. Dobre sa mu na ňom leží a mne sa dobre udržuje čistota na ňom.

  3. Marianna (overený zákazník)

    Máme veľmi radi tento pelech, náš psík je s ním veľmi spokojný a vinikajúco sa čistí.

  4. Kristína (overený zákazník)

    Pelech prišiel dosť rýchlo čo som veľmi ocenila bola. Celkovo matrac fajn aj poťah sa ľahko povysáva, prať som ešte neskúšala.

  5. Dana (overený zákazník)

    Dobry den, kupili sme si pelech pre nasho psika z tohto eshopu a davam im 5*! Rychle dodanie, hlavne vyborny material na ktorom sa nasmu psikovi vyborne lezi a to je celkom vyberavy. Rada sa tu opat vratim

  6. Lubica (overený zákazník)

    Chceli sme kúpiť kožený ortopedický pelech pre nášho psa ale mali sme obavy z nákupu cez internet keďže sme nemohli vedieť, aká bude kvalita kože. Nakoniec sme sa však odhodlali kúpiť na sompsickar.sk a neľutujeme to. Po pol roku používania môžem povedať, že koža je naozaj odolná a na pelechu nie je ani jeden škrabanec. Náš pes si ho zamiloval od prvého dňa. Sme veľmi spokojní

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *